SBS Wirmo on 1993 perustettu salibandyseura. Seurassa on tällä hetkellä noin 400 jäsentä. Wirmon miesten edustusjoukkue pelaa Suomisarjaa ja naisten edustusjoukkue pelaa naisten 1.divisioonaa. Wirmo joukkueet osallistuvat Salibandyliiton alaisiin valtakunnallisiin ja alueellisiin sarjoihin. Seurassa on lukuisia juniorijoukkueita, jonka lisäksi toimintaa on alemmilla sarjatasoilla sekä miehille, että naisille. Lisäksi seurassa on kerhotoimintaa minisabailijoille.

Wirmossa harjoitusolosuhteet ovat erinomaiset. Harjoittelu tapahtuu omilla vuoroilla pääsääntöisesti HaNi-hallissa, Sporttihallissa Mynämäen urheilukeskuksessa, sekä Laurin koululla. Jokaisella joukkueella on sille osoitettu vastuuvalmentaja, jonka tehtävä on suunnitella ja ohjata joukkueen toimintaa ja harjoituksia.

Seuran tavoitteena on tarjota laadukasta salibandytoimintaa niin kilpa - kuin harrastetasolla useissa eri ikäluokissa. Seuraan ovat lämpimästi tervetulleita niin lajin aloittavat, kuin kokeneemmatkin pelaajat. Mikäli olet innostunut aloittamaan salibandyn, ota yhteyttä ikäluokkasi tai sinulle sopivan ryhmän päävalmentajaan, tai toimihenkilöön.

Wirmossa on nyt syskyllä 2022 käynnissä tai alkamassa neljä eri harrasteryhmää. MIkäli olet kiinnostunut liittymään toimintaan, voit ilmoittautua alla olevista linkeistä ryhmien toimintaan

Kuntosaba - On aikuisille tarkoitettu harrasteryhmä, jossa pääsee liikkumaan ja kuntoilemaan salibandya pelaamalla. Ryhmä harjoittelee tiistaisin kello 20.30 - 21.30 Laurin koululla.

https://www.sbswirmo.fi/lomakkeet/1966/kuntosahly

Nuorten harrasteryhmä - on nuorille, 15- 22- vuotialle suunnattu harrasteryhmä, joka kokoontuu keskviikkoisin Sporttihallissa kello 19-20.

https://www.sbswirmo.fi/lomakkeet/1965/harrastesabaryhma-15-22-vuotiaille

11-13 - vuotiaiden harrasteryhmä - kokoontuu keskiviikkoisin HaNi- hallilla kello 17-18. Syysloman jälkeen joukkue harjoittelee Laurin koululla maanantaisin kello 19-20, sekä keskiviikkoisin kello 17-18. Ryhmää vetävää innostava kaksikko Petteri Huuskonen ja Janne Heikkilä

https://www.sbswirmo.fi/lomakkeet/1936/ilmoittaumislomake-poikien-harrasteryhmaan

Lapsi - aikuinen salibandykerho - ryhmässä lapsi ja aikuinen pääsevät kokemaan liikunnan ja salibandyn iloa yhdessä. Ryhmä kokoontuu 29.10 alkaen lauantaisin Laurin koululla kello 10-11.30. Maksu kauden osalta on 50 euroa, joka sisältää lapsen 20 euron hintaisen jäsenyyden

https://www.sbswirmo.fi/lomakkeet/1964/lapsi-aikuinen-salibandykerho

LIsätietoja toiminnasta voit kysyä seurasta

info@sbswirmo.fi

0401618197