SBS Wirmo toimi kolme ensimmäistä vuotta nimellä Ciders. Seura perustettiin Mietoisissa 1993. Salibandy oli tuolloin nuori laji, eikä alueella ollut erikoisseuroja ennen Cidersiä kuin kourallinen. Alussa toiminta keskittyi pienen kaveriporukan pelaamiseen 4. divisioonassa. Juniorijoukkueita ei Cidersillä ollut.
Vuonna 1996 seuran nimi muutettiin Salibandyseura Wirmoksi. Miesten edustusjoukkue nousikin heti kolmosdivisioonaan - ensimmäisellä kaudellaan, kun se kantoi uutta nimeään.
Vähitellen seura alkoi kasvaa. Mukaan tulivat niin naisten joukkue kuin ensimmäiset junioritkin. Toiminta keskittyi Mynämäen Laurin kouluun, jossa joukkueet saivat pelata poikkeusluvan turvin. Vastustajat nimesivät salin ”Mynämäen kylpyammeeksi”, koska se ei täyttänyt liiton virallisia kriteerejä.
Miesten edustusjoukkue nousi 2000-luvun alussa kakkosdivariin ja keväällä 2003 ykkösdivariin. Visiitti maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla jäi kuitenkin ranskalaiseksi, ja hissi toi takaisin alas seuraavaksi kaudeksi. Miehet ovatkin pelanneet yhtäjaksoisesti kakkosdivarissa syksystä 2004 saakka.
Wirmon toiminta sai uutta potkua keväällä 2011, kun Mynämäkeen valmistui HaNi-halli, joka täyttää ja ylittää kaikki mahdolliset vaatimukset, joita salibandyhallilta voi kuvitella. Seuran juniorijoukkueiden määrä on kasvanut parissa vuodessa merkittävästi, ja miehillä on nyt aito mahdollisuus tavoitella paikkaa ykkösdivarissa. Kaudella 2003-2004 Wirmo joutui pelaamaan ottelunsa evakossa Maskussa, koska ykkösdivariin ei Laurin koululle poikkeuslupaa myönnetty.
Keväällä 2012 HaNi-hallissa koettiin ikimuistoisia hetkiä, kun miesten edustus voitti kakkosdivarin lohkonsa ja pääsi piikkipaikalta pudotuspeleihin. Ottelusarja FBC Turkua vastaan oli huikea, mutta päättyi lopulta Wirmon kannalta katkerasti ratkaisevassa kolmannessa ottelussa. FBC Turku voitti ja pudotti Wirmon yli 500 katsojan pettymyseksi.
Nousu ykkösdivisioonaan kuitenkin toteutui pienellä viiveellä, kun keväällä 2013 tiukkojen vaiheiden jälkeen HIFK kaatui ratkaisevassa nousukarsintakamppailussa Helsingissä, Pasilan Urheilutalolla. Samassa ottelusarjassa nähtiin myös SBS Wirmon yleisöennätys (586 katsojaa miesten karsintaottelussa noususta 1. divisioonaan 12.4.2013).
Nousua seuranneet kolme kautta SBS Wirmon miesten edustusjoukkue, joka Divari-kausillaan sai lempinimen Puimurit, pelasi valtakunnallista ykkösdivisioonaa, Divaria. Kauden 2015-2016 päätteeksi joukkue putosi takaisin alueelliseen kakkosdivisioonaan tuotuaan raikkaan tuulahduksen valtakunnan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle. Puimurit ja HaNi-halli nousivat suomalaisen salibandyväen tietoisuuteen.
Kaudesta 2016-2017 alkaen Puimurit ovat pelanneet voimakkaasti nuorentuneella joukkueella Länsirannikon kakkosdivisioonaa. Oman kylän pojat tulevat vielä!
Kaudella 2016-2017 nähtiin ensimmäinen juniori-sarjojen SM -mitali Wirmossa jolloin C-tytöt voittivat pronssia. Seuraavalla kaudella pronssi kirkastui historiallisesti Wirmon ensimmäiseksi Suomen Mestaruudeksi. 2017-2018 oli muutenkin juniorisarjojen osalta menestyksekäs, jolloin useampikin juniorijoukkue pelasi valtakunnallisessa sarjassa niittäen erinomasiat menestystä kovissa sarjoissa isoja seuroja vastaan.
Kaudella 2018-2019 tehtiin jälleen SBS Wirmossa historiaa, kun C2 -pojat saavuttivat seurahistorian ensimmäisen poikajuniorien voittaman mitalin. Joukkue oli yhteisjoukkue SBS Maskun kanssa ja pelasi finaalissa EräViikinkejä vastaan. Finaalissa omat pojat joutuivat hyvästä taistelusta huolimatta taipumaan joten kaulaan ripustettiin hopea -mitalit. Tällä kaudella myös B -tytöt saavuttivat Suomen Mestaruuskultaa, joka oli siis jo toinen Suomen Mestaruus seurassa. Valtakunnallisissa sarjoissa pelasi em. joukkueiden lisäksi B-pojat (1.divisioona), C -tytöt (SM -sarja) ja A -tytöt (1.Divisioona). Yhteisjoukkueita SBS Maskun kanssa oli kaksi: C2 -pojat ja B-pojat.