Puimurit kohtaavat PiTUn HaNilla
Julkaistu: 11.09.2020 00.00

Puimurit kohtaavat PiTUn HaNilla

SBS Wirmon miesten edustusjoukkue jatkaa harjoitusotteluitaan tänään perjantaina HaNilla. Vastustajaksi saapuu FBT PiTU Porista.

Porilaisten kokoonpano on jonkin verrankin elänyt viime kaudesta. Suomisarjaan Wirmon lailla valmistautuva PiTU on saanut riveihinsä uusia pelureita, mutta samalla kokeneemmasta osastosta on siirrytty nähtävästi toisaalle pelailemaan. Toki joukkueessa on edelleen mukana myös kakkosdivisioonakausilta tuttuja pelimiehiä .

Maalivahtiosastolla joukkueella on Karhu-taustainen, 1998 syntynyt Jonne Suojanen ja SBS porissa sekä FBT Porissa pääsarjapelejä tahkonnut, 1983 syntynyt Mika Elo. Kumpikin edusti PiTUa jo viime kaudella eli uusia tulijoita tolppien väliin ei tässä vaiheessa ole.

Puolustuspäässä uusista pelureista mainittakoon TPS:n junioripolulta aikanaan FBC Turkuun siirtynyt pitkään edustanut Akseli Härkönen, joka esiintyy alkavalla kaudella porilaisten riveissä. Hyökkääjistä uutena kasvona mukana on Anssi Kulmala, joka siirtyi PiTUun SB Kauhajoesta. Lisäksi Karhuista naapuriin oikeutensa siirsivät Elias Kauppi, Oskari Raittila sekä Aatu Tommila ja Karhukoplasta Riku Haanpää.

FBT PiTUn tähän astisissa harjoitusotteluissa joukkue on kohdannut kahdesti Divariin valmistautuvan FBT Karhut. Elokuussa pelattu ottelu päättyi Karhujen 9-2 voittoon ja kaksi päivää sitten pelattu uusintaottelu niin ikään Karhuille 12-1. Wirmo puolestaan otti viime viikolla kahdesti kuokkaan Salbalta.

Wirmon kokoonpano illan otteluun:

Maalivahdit:

Aleksi Vainio, Antti Arola

1-ketju:

Henri Alho - Jere Hareja - Valtteri Sainio - Valtteri Suvala - Timi Koski

2-ketju:

Lauri Helminen - Eemeli Mustamäki - Miro Portnoj - Tino Pietilä - Anton Koski

3-ketju:

Samu Lehto - Elmo Kylänpää - Valtteri Toivonen - Jonni Oikarinen - Niko Aaltonen

4-ketju:

Joonas Sukari - Tomas Alivuotila - Roni Salmi - Matias Hakamäki

SBS Wirmo - FBT PiTU pe 11.9.2020 19.30 HaNi-Halli

Seuran uusimmat