Hyökkäyksessä nuoruuden intoa
Julkaistu: 30.09.2020 00.00

Hyökkäyksessä nuoruuden intoa

Wirmon hyökkäyskalusto koki viime kauden päätteeksi jonkin verrankin muutoksia. Pistepörssin näytöstyyliin vienyt Antti Vuorinen siirtyi FBC Turun riveihin Divariin, Juhani Niemi Karhukoplaan, Jonne Larinen Kooveehen ja Mikko Laine Wirmon kakkosjoukkueeseen. Veikko Sainio keskittyy opiskeluihin ja työntekoon ja myös Jani Varjonen sekä Olli Laine jäävät sivuun Puimureiden toiminnasta. Näin ollen aika tavalla tehopisteitä ja kokemusta putoaa viime kaudesta pois, mutta tilalle saadaan sekä nuoruutta että nälkää.

Jere Hareja (s. 2002) johti jo viime kaudella B-juniori-ikäisenä ykköshyökkäysketjua, ykkösylivoimaa ja pelasi vielä isoja minuutteja alivoimallakin. Hareja on jälleen yksi Wirmon junioripolun kulkeneista pelaajista, joka on valmis ottamaan entistä isomman roolin myös miesten joukkueen paidassa. Suuressa roolissa tietysti myös A-junioreissa.

- Odotamme tietysti Jeren kohdalla positiivisen kehityksen jatkuvan. Mikäli hän saa miesten peleihin samanlaisen draivin ja dominoinnin päälle kuin junioripeleissä, ei häntä pysäytä mikään. Jere on monipuolinen pelaaja, jolla on salibandyssa kirkas tulevaisuus edessään. Kypsä pelaaja ikäisekseen, päävalmentaja Seppinen kommentoi.

Jeren kummiyrityksenä toimii Betonilattiat Hareja Oy, joka tekee erilaiset betonilattiat 20 vuoden kokemuksella. Yritys palvelee Varsinais-Suomen alueella Turussa ja sen ympäristökunnissa. Olipa lattia sitten hallin lattia yrityksille tai pesuhuoneen lattia yksityisille, valmistuvat ne sovitulla tavalla sovittuun aikaan ja tuloksena on luja ja vakaa lattia luotettavalta tekijältä.

Lisätietoa Betonilattiat Hareja OY:sta.

Valtteri Sainio (s. 2000) on parikymppinen pistelinko, joka on juniorisarjoissa Wirmon paidassa löytynyt aina pistepörssin kärkisijoilta ikäluokasta riippumatta. Nuoresta iästään huolimatta Sainio aloittaa jo viidennen kautensa Puimureiden paidassa ja myös hänen kohdallaan Seppisellä on sioja odotuksia.

- Maalitykki. Siinä se on tiivistettynä. Nyt tavoitteena onkin siirtää A-junioreissa nähdyt tehopisteet myös miesten peleihin (viime kaudella 52+27=79 A-junioreiden ykkösdivarissa). On usein oikeassa paikassa ja viimeistelee laadukkaasti. Sainio on myös kova tekemään töitä puolustussuuntaan, vaikka tämä usein jääkin monelta huomaamatta. Valtteri voidaan laittaa kentälle tilanteessa kuin tilanteessa ja yleensä seurauksena on hyvää ja luotettavaa jälkeä, Seppinen kertoo.

Valtteri Sainion kummiyrityksenä toimivat Ohutlevytyö Jouko Suominen ja Taksiautoilija Jukka Aaltonen. Ohutlevytyö Jouko Suominen on Mynämäen Roukkulissa toimiva yritys, jonka toimialana ovat teräksestä alihankintana valmistettavat vaativat sarjat sekä yksittäiskappaleet.

Lisätietoa Ohutlevytyö Jouko Suominen

Haluaisitko matkustaa mukavasti ja huolettomasti? Taksiautoilija Jukka Aaltonen kuljettaa sinut luotettavasti perille Mynämäen seudulla. Turvallisen kyydin lisäksi Jukka tarjoaa rentoa ja asiakasystävällistä palvelua. Hänen taksinsa kyydistä voit nousta hymyssä suin! Monipuolisiin taksipalveluihin kuuluvat perinteisten henkilökuljetusten lisäksi kauppareissut, tilausajot, Kela-kuljetukset ja koululaisajot. Jos tiedät aikataulusi etukäteen, voit varata tilauskuljetuksen kätevästi myös ennakkoon. Myös pienimuotoiset tavarakuljetukset onnistuvat.

Taksikuljetukset tehdään 1 + 6 -paikkaisella tila-autolla. Autosta löytyvät alueen parhaat musiikkilaitteet ja äänentoisto tunnelmavalaistusta unohtamatta. Auton värivalaistus luo tunnelmavaloa illan pimentyviin hetkiin. Jos menojalkaa vipattaa, Jukan taksissa humppa soi tarvittaessa niin että tuntuu.

Taksiautoilija Jukka Aaltosen yhteystiedot

Elmo Kylänpää (s. 2001) on seurannut velipoikiensa Akin ja Antin jalanjälkiä Puimureiden paidassa. Harejan ja Sainion tapaan myös Kylänpäältä on jo lupa odottaa isompaa vastuunkantoa myös miesten paidassa, vaikka isoja minuutteja myös A-junioreiden peleissä onkin luvassa.

- Elmo on luotettava ja taitava sentteri. Hän on isoveljiensä tapaan hyvällä tavalla kuumakalle, joka kiihdyttää itsensä parempaan pelaamiseen. Hyvä pelikäsitys ja klassinen pelintekijä, Seppinen kommentoi.

Elmon kummiyrityksinä toimivat Taksi Syren&Muurama Oy sekä Pansion Teollisuuspalvelu Oy. Taksi Syren&Muurama on Mynämäellä toimiva inva- ja tilataksiyritys. Heidän autonsa ovat 1+8 henkilön tilatakseja ja kaikissa autoissa on inva- ja paarivarustelu. Vuokrattavaksi löytyy1+8 henkilön pikkubussi yksityisille, yrityksille tai varataksiksi. Syren&Muurama hoitaa henkilökuljetukset koululaisille, liikuntarajoitteisille ja muille ryhmille. Edustatpa yksityistä tai yritystä he tarjoavat mukavan ja turvallisen kuljetuksen perille.

Syren&Muurama lisä- ja yhteystiedot

Pansion Teollisuuspalvelu Oy on teollisuuden kunnossapidon vahva ammattilainen. He tarjoavat asiakkailleen ammattitaitoa tuotantokoneiden ja -laitteiden asennukseen, korjaukseen, huoltoon ja käynnissäpitoon. Peruskunnossapitopalveluiden lisäksi he tekevät myös kunnossapidon palvelusopimuksia, kokonaisvastuusopimuksia ja kiinteähintaisia tuotteistettuja palveluita. Heiltä saa myös kiinteistöjen LVIS-palvelut.

Lisätietoa Pansion Teollisuuspalvelusta

Seuran uusimmat