T16 tytöille pronssia Loisto Cupista
Julkaistu: 03.09.2021 00.00

T16 tytöille pronssia Loisto Cupista

SBS Wirmon T16 tytöt kävivät pelaamassa kauden avausturnauksensa 21.-22.8 Turussa perinteisessä Loisto Cupissa.

- Turnaukseen lähdettiin hieman jännittävissä ja sekavissa tunnelmissa, koska kesän aikana ei ehditty moniakaan ehjiä viisikkotreenejä vetää, muistelee valmennus kolmikkoon kuuluva Janne Lintupuro. Kokoonpano murheita ilmaantui vielä turnausta edeltävänä iltana, joten tiedossa oli jäljelle jääville melkoinen urakka.

- Meillä on joukkueessa monen lajin taitajia, joten päällekkäisyyksien vuoksi treenejä vedettiin kesällä todella pienellä porukalla. Vielä tälläkään hetkellä kaikki rosterissa olevat tytöt eivät ole treeneihin, saati peleille asti ehtineet. Kaiken järjen mukaan pelin pitäisi kehittyä nähdystä vielä huimasti, kun viimeisetkin tytöt saadaan mukaan kokoonpanoon jatkaa Lintupuro.

Loisto Cupissa avauspäivänä kaatui ensin SB Pro, sen jälkeen FBC:n poikajoukkue ja päivän päätteeksi Pelicans Lahdesta. Nämä voitot valoivat tyttöihin niin paljon uskoa, että Sunnuntaista oli odotettavissa ihan mitä tahansa!

Sunnuntain avausvastustaja oli PSS Porvoosta, joka kaatui puhtaasti 4-0. Seuraavaksi pelattiin sitten paikasta finaaliin, jossa kärsittiin turnauksen ainoa tappio Eräviikingeille lukemin 3-1.

Matka jatkui siis pronssipeliin SB Vaasaa vastaan, joka tarjosi jännitystä koko rahan edestä. Tytöt naulasivat pelin lyömällä tyhjiin 3-1 maalin ja pääsivät näin ollen juhlimaan yllätyspronssia turnauksesta! Pienenä bonuksena oli liiton turnaukselle myöntämä kesäkauden SM-arvo.

- Olipa trilleri vielä viimeiseen peliin! Tytöt kyllä yllättivät niin valmennuksen kuin kotikatsomotkin hienolla joukkuepelillä, joka kantoi loistaviin tuloksiin rutinoituneita SM- sarjajoukkueita vastaan. Kun omiin päästettiin koko turnauksessa 6 maalia, saa olla tyytyväinen puolustusasenteeseen ja maalivahtipeliin. Tästä on hyvä jatkaa kauden ensimmäisiin alkusarjan peleihin 5.9.Sport Gardenille. Siellä ovat vastassa tutut Salba Raumalta ja FBC Turku. Niistä odotetaan taas kovia vääntöjä ja ainakin me ollaan taas vähän valmiimpia koviin peleihin, kuin 2 viikkoa sitten, päättää Lintupuro.

Seuran uusimmat