Puimurit jatkoon karsinnoissa
Julkaistu: 04.04.2022 00.00

Kolmannessa osaottelussa Wirmo sai tilkittyä oman maalinsa pykälää vastustajaansa paremmin ja niinpä jatkopaikkaan oikeuttanut voitto irtosi lukemin 2-4 (1-1, 0-0, 1-3).

Ratkaisupelin ensimmäinen erä oli ymmärrettävästi melko tunnustelevaa pelaamista puolin ja toisin. Kumpikin joukkue sai pyöräytettyä yhden osuman ja toiseen erään lähdettiin 1-1 tasatilanteessa.

Toisessa erässä mentiin edellisen ottelun antaman suunnan mukaisesti edelleen vähämaalisesti, eikä ainuttakaan lisäosumaa nähty. Muitakaan tilastomerkintöjä ei päästy kirjaamaan, eikä itse asiassa koko ottelussa tuomittu ainuttakaan rangaistusta. Ottelusarjan ratkaisua lähdettiin siis hakemaan päätöserästä.

Kolmannen erän alkajaisiksi Joel Varjonen ampui vieraat johtoon. Tässä niukassa johtoasemassa edettiinkin yli erän puolivälin, kunnes Joonas Sukari pääsi tempaisemaan Wirmolle kahden maalin johtoaseman. Kotijoukkue pakotti wirmolaiset puolustusasemiin painetta antamalla ja lisäosumia metsästämällä, mutta lopulta seuraavankin maalin teki Wirmo. Ikävä kyllä omiin. Erikoinen osuma pomppi lopulta oman alueen poikittaissyötöstä maalissa jälleen hyvin pelanneen Aleksi Vainion kantapään kautta omaan reppuun ja kotijoukkueen kiri sai hieman ilmaista lisäbuustia.

Wirmo kuitenkin puolusti uhrautuvasti ja huolella, eikä Soittorasian tasoitusta enää nähty. Sen sijaan Juho Nissi laukoi vielä loppuhetkillä pallon tamperelaisten tyhjään maaliin ja johdatti osumallaan mynämäkeläiset Divarikarsintojen seuraavalle kierrokselle.

• Näiden kahden jälkimmäisen ottelun puolustuspelaaminen oli kyllä melko lailla kauden parasta. Nyt peitettiin vetoja ja lyötiin kroppaa likoon joukkueen puolesta. Palkinnoksi pääsemme sitten jatkamaan nousutaistelu Kirkkonummi Rangersia vastaan, Wirmon päävalmentaja Petri Seppinen kehui.

Ottelusarja Divarissa pelannutta Kirkkonummi Rangersia vastaan alkaa tulevana viikonloppuna. Runkopäivien perusteella lauantaina pelataan Kirkkonummella ja sunnuntaina Mynämäen HaNi-Hallissa. Tämän ottelusarjan voittaja pelaa ensi kaudella Divarissa.