SBS Wirmo ry hakee seuratyöntekijää
Julkaistu: 18.05.2022 00.00

SBS Wirmo ry hakee seuratyöntekijää

SBS Wirmo ry. hakee seuratyöntekijää

SBS Wirmo hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen seuratyöntekijää. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta ja näyttöä talouden johtamisesta, ymmärrystä järjestö- ja seuratoiminnasta sekä hyvää viestinnän osaamista. Tehtävään kuuluu seuran kehittäminen yhteistyössä seuran hallituksen kanssa sekä toimiminen seuran yhdyshenkilönä ja koordinaattorina joukkueille ja sidosryhmille. Seuratyöntekijän työ sisältää hallinnollisia tehtäviä mm. talouden, myynnin, markkinoinnin ja varainhankinnan osalta. Lisäksi seuratyöntekijä vastaa seuran harraste- ja kerhotoiminnan kehittämisestä. Työssä voi olla myös ohjaajana /valmentajana toimimista seuran joukkueissa sopimuksen mukaan.


SBS Wirmo on noin 400 harrastajan yhteisö, jonka tavoitteena on kasvattaa harrastajamääriä sekä kehittää toimintaa entistä laadukkaammaksi.

Jos olet järjestelmällinen, aikaansaava sekä idearikas henkilö, omaat hyvät henkilöstöjohtamisen ja vahvat kommunikoinnin taidot, tunnet seurakentän ja osaat seurata sekä hoitaa seuran taloutta, haluat kehittää ja toimia paikka on juuri sinulle! Toivomme, että sinulla on lajituntemusta sekä kokemusta seuratyöstä sekä koulutus, joka tukee työtehtävää.

Kerro itsestäsi,opiskelu- ja työhistoriastasi sekä palkkatoiveestasi vapaamuotoisesti 31.5.2022 mennessä osoitteeseen:

jani@j-mkiuru.fi

Palkkaus kuukausipalkka, sopimuksen mukaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti.

Työn kesto : toistaiseksi voimassa oleva

Kokoaikatyö, viikkotunti määrä 37,5h, sisältää viikonloppu- ja iltatyötä.

Koeaika 6 kk.

Lisätietoja:

Jani Kiuru, SBS Wirmo ry puheenjohtaja

040-8286274Seuran uusimmat