Salba parempi molemmissa peleissä
Julkaistu: 09.09.2020 00.00

Salba parempi molemmissa peleissä

SBS Wirmon miesten edustusjoukkue kohtasi perjantaina HaNilla ja lauantaina Rauman Kauppiksella viime kaudesta vahvistuneen Salban kauden ensimmäisten harjoitusotteluiden muodossa. Juniorivetoinen Wirmo ei onnistunut kumpaakaan ottelua nimiinsä viemään, vaan raumalaiset nappasivat voitot lukemin 6-7 ja 9-5.

Wirmolaisittain pelejä sävytti runsas virheiden määrä ja erityisesti vieraspelissä Salba-pelurit pääsivät aivan liian helposti läpsimään parhaalta sektorilta maalin edestä kaikki täysosumansa. Päävalmentaja Petri Seppinen kuitenkin näki kahden pelin välillä myös positiivista kehitystä.

- Nämä olivat nyt ensimmäiset treenimatsit tällä ryhmällä, enkä mitää ilotulitusta vielä odottanutkaan. Menimme ja menemme eteenpäin ja kehitämme omaa tekemistämme sarjan vaatimusten mukaiseksi. Eivät nämä treenipelitappiot sinällään meidän arkitekemiseemme vaikuta millään tavalla. Näimme, missä tällä hetkellä on suurimmat puutteet ja jatkamme tästä rakennusprosessia.

Seuraava harjoitusottelu pelataan jo tulevana perjantaina HaNilla, kun porilainen FBT PiTU saapuu vierailemaan Mynämäkeen. Ottelu alkaa 19.30.

Seuran uusimmat