Puimureiden maalivahtiosasto kunnossa
Julkaistu: 10.09.2020 00.00

Puimureiden maalivahtiosasto kunnossa

SBS Wirmon miesten edustusjoukkueen maalivahtiosasto uudistuu melkoisesti tulevalle kaudelle. Maalivahtinelikosta löytyy sekä kokemusta että nuoruutta ja ennen kaikkea sopiva kilpailutilanne.

Jo neljällä vuosikymmenellä Wirmon miesten maalia vartioinut Antti Arola (s. 1982) jatkaa ansiokasta maalivahtiuraansa tulevallakin kaudella. Viime kauden kohokohtiin kuuluu ehdottomasti Arolan HaNi-Hallissa torjuma nollapeli SB Hirvensaloa vastaan, kun SBS Wirmo nappasi perin harvinaisen 14-0 kotivoiton kovasta ja kokeneesta turkulaisnipusta.

Antti Arolan kummiyrityksenä toimii perinteikkäästi Mynä-Diesel Oy. Mynämäessä toimiva dieselkorjaamo on perustettu jo vuonna 1972. Yhtiön toimialana on diesel-moottoreiden polttoaineensyöttö- ja sähkölaitteiden sekä turboahdinten korjaus, polttoaineensyöttö- ja sähkölaitteiden sekä ahdinten varaosien tuonti ja myynti sekä korjattujen laitteiden ja ahdinten vienti.

Kokemusta edustaa myös Aleksi Vainio. 27-vuotias (s. 1993) Vainio esiintyi ensimmäisen kerran Puimureiden pelipaidassa jo kaudella 2009-2010 oltuaan silloin vasta 16-vuotias. Vainiolle tuleva Suomisarja on aikuisissa kolmas sarjataso Wirmon pelipaidassa, onhan tämä napsinut palloja aiemmin sekä Divarissa että kakkosdivarissa.

Vainion kummiyrityksenä toimii AsBestMen Oy. AsBestMen Oy on vuonna 2002 perustettu saneerausalan erikoisliike, jonka pääasiallisena toimialana on asbestin ja muiden haitallisten aineiden purkutyöt sekä asbesti- ja haitta-ainekartoitukset. AsBestMen työllistää tällä hetkellä n. 40 varsinaissuomalaista henkilöä. Kaikilla AsBestMenin purkutyöntekijöillä on voimassa olevat asbestipurkutyöluvat ja kartoittajilla Eurofins Expert Servicen (entinen VTT Expert Services) myöntämä asbesti- ja haitta-aineasiantuntijan sertifiointi. Vuosien varrella AsBestMen on suorittanut asbesti/haitta-ainepurkutöitä ja kartoitustöitä tuhansissa eri kohteissa suurista teollisuuslaitoksista yksittäisin kylpyhuoneisiin.

Lisätietoa AsBestMenistä

Jo viime kaudella edustuksen ringissä mukana ollut Frans Aaltoseppä on kulkenut SBS Wirmon junioripolun ja toimii tällä kaudella veräjänvartijana miesten joukkueen lisäksi myös A-junioreissa. Vuonna 2002 syntynyt Aaltoseppä oli viime kaudella A-junioreiden 1-divisioonan torjuntatilaston ykkönen pysäytellen palloja muikealla 86,81 torjuntaprosentilla.

Aaltosepän kummiyrityksenä toimii L-S Asbestgroup Oy. L-S Asbestgroup Oy on erikoistunut asbestin purkutöihin Turun talousalueella. Asbestinpurku on luvanvaraista, joten valitsemalla ammattilaiset olet luotettavissa käsissä.Yrityksen toimialue on Lounais-Suomi, mutta sopimuksesta he lähtevät kyllä kauemmaksikin. Yrityksen omistajana toimii Jari Kallionpää. Hänellä on kokemusta asbestin kanssa työskentelystä jo yli 10 vuodelta Turussa ja muualla Suomessa.

Lisätietoa Asbestgroupista.

Täysin uutena kasvona Puimureiden tolppien väliin saapuu Turun Palloseuran juniorimyllystä Joel Välimäki. Turkulainen Välimäki (s. 2002) pelasi viime kaudella TPS:n paidassa pääasiassa B-junioreiden SM-sarjaa kantaen siellä päävastuun pallojen pysäyttelystä. Peräti 234 torjuntaa itselleen kirjauttanut Välimäki sai lopulliseksi torjuntaprosentikseen 75,73. Viime kaudella nuoren veskarin tilille kirjattiin pelejä myös A-junioreissa sekä yksi esiintyminen miesten salibandyliigassa.

Välimäen kummiyrityksenä toimii Tase-Koivu Oy. Tase-Koivu Oy Tilintarkastusyhteisö tarjoaa riippumatonta ja luotettavaa tilintarkastusta ja neuvontapalveluita, palvellen pääosin PK-yrityksiä Varsinais- ja Etelä-Suomessa.

Lisätietoa Tase-Koivusta.

  • Mainio tilanne tolppien välissä. Risto Mutanen on tuonut osaamisellaan täysin uutta tekemistä maalivahdeille ja erinomainen kilpailutilanne ruokkineekin kaikkia maalivahteja ottamaan vielä steppejä kehityksessään, olipa pelivuosia takana sitten 10 tai 30. Välimäki ja Aaltoseppä haastavat tosissaan kokeneet Vainion ja Arolan, päävalmentaja Petri Seppinen myhäilee.




Seuran uusimmat