SM-kultaa Mynämäkeen
Salibandyseura Wirmo RyJulkaistu: 02.05.2022 00.00

SM-kultaa Mynämäkeen

Turun Palloseuran naisten salibandyn F-liigajoukkue voitti ratkaisevassa seitsemännessä finaaliottelussa hallitsevan mestarin, porvoolaisen PSS:n ja nappasi samalla TPS:n seurahistorian ensimmäisen Suomen mestaruuden.

Tepsin joukkueessa pelasi yhteistyösopimuksen myötä pelureita myös SBS Wirmosta. Kultamitalit saivat kaulaansa Wirmon T21-joukkueessa vielä toisesta SM-kullasta kamppailevat Ronja Niemi ja Melisa Aydemir.

  • Tuntuu todella hienolta voittaa Suomen mestaruus naisten F-liigassa. Onhan sitä vieläkin aika vaikea käsittää, että yksi unelmista on tullut saavutettua. On ollut hieno kausi ja oli mahtavaa päästä pelaamaan F-liigaa joukkueessa, joka on täynnä mahtavia tyyppejä. Pelit olivat tietysti kovia ja siinä sai haastaa itseään ihan tosissaan, kun joka tilanteessa täytyy mennä täysillä. Kokonaisuudessaan unohtumaton ja ainutlaatuinen kokemus. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti uusia unelmia, kommentoi Ronja Niemi.

Aika lailla samoilla linjoilla on myös Melisa Aydemir.

  • Kausi F-liigassa oli huikea ja se oli mahtava päästä päättämään Suomen mestaruuteen ratkaisevassa seitsemännessä pelissä, äänekkään kannustusjoukon edessä. Tepsin joukkue otti meidät avosylin vastaan ja joukkueesta muodostui meille nopeasti erittäin tärkeä. Kehitystä tapahtui kauden mittaan ja onnistumisiakin tuli. Jatkossakin F-liigassa pelaaminen ja siellä menestyminen vaatii kovaa työtä, mutta ainakaan motivaatiosta se ei jää kiinni, Melisa pohtii.

SBS Wirmo onnittelee tuoreita F-liigan kultamitalisteja!