Wirmon T21-joukkueen kausi käyntiin
Julkaistu: 15.09.2022 21.56

Wirmon T21-joukkueen kausi käyntiin

Wirmon vanhimpien tyttöjuniorien SM-sarjan kotiavaus lähenee kovaa vauhtia, kun lauantaina 17.9. vastaan asettuu pohjoisesta uusi tuttavuus, OFBC. Oululaiset tulevat haastamaan viime kauden finalisteja HaNille klo 18.

Myös Wirmossa on kohdattu muutoksen tuulia. Monia uusia kasvoja löytyy tulevalla kaudella keltaisista, vaikka joukkueen runko on pysynyt samana. Valmennukseen paluun ovat tehneet Mika Pietilä ja Juha-Matti Henriksson, jotka johdattivat seuran B-tytöt Suomen mestaruuteen kaudella 2018-2019. Yhteistyöseuran TPS:n riveistä on saatu uusia, taitavia pelaajia joukkueeseen, minkä ansiosta kokoonpanossa on tarvittavaa leveyttä.

Päävalmentajan pestiä kantava Mika Pietilä odottaa tulevalta kaudelta paljon onnistumisia ja sitä kautta menestystä. “Mitä enemmän saamme onnistumisia kauden aikana, sitä enemmän se ruokkii loppukautta” summaa Pietilä. Paljon painoarvoa annetaan sille, että saataisiin unohtumaton ja ehjä kausi, joka on täynnä tasaisia kamppailuja.

Viime kauden hopeamitalisteilla on kova voitonnälkä ja kaikki avaimet menestymiseen. Preseason on sisältänyt kovaa harjoittelua, ja joukkueella on valtavasti haluja näyttää se lauantaina alkavalla kaudella. Kaudesta tulee hyvin mielenkiintoinen, koska vastassa on monia joukkueita, joita vastaan T21-juniorit eivät ole ennen päässeet kamppailemaan.

Tervetuloa HaNille kannustamaan ja todistamaan Wirmon T21-juniorien matkaa kirkastamaan mitaliaan.

Emmi Vaitiniemi