Puimureiden treenipelit jatkuivat
Julkaistu: 29.08.2023 09.04

Puimureiden treenipelit jatkuivat

SBS Wirmon miesten edustusjoukkueen harjoitusottelut jatkuivat viime viikon tiistaina HaNi-Hallissa, kun joukkueen vieraaksi saapui Suomisarjaan noussut SB Naantali. Wirmolaiset eivät päässeet ottelussa pelillisesti erityisen korkealle tasolle, mutta lopun kirivaihteen ansiosta lopputulos saatiin kuitenkin puristettua tasapeliksi maalein 6-6.

- Ehkä pelissämme näkyi se, että edellinen harjoitusottelu oli selkeästi matalatempoisempi. Naantali oli aktiivinen karvauksessaan karvauksessaan ja muutenkin hyvällä jalalla liikkeellä. Se näkyi meidän pelissämme pakottamisena. Pelasimme ahtaisiin väleihin, eikä tekemisessä ollut samanlaista malttia kuin edellisessä ottelussa, joukkueen päävalmentaja Jarmo Eskelinen arvioi.

Wirmolaiset saivat luotua hyvin tyhjiä tiloja, mutta niitä ei hyödynnetty silloin kun ne olisivat olleet käytettävissä.

- Tiloihin pelattiin, kun ne eivät enää oikein olleet auki. Niinpä pelaamisemme tuotti aika paljon virheitä ja pallonmenetyksiä. Naantali käänsi hyvin riistoistaan peliä ja iski terävästi vastaan.

Seuraavaksi Wirmo kohtaa harjoitusottelussaan tänään tiistaina TPS:n. Eskelinen odottaa pelaamiseen huomattavaa parannusta.

- Hyvä, että harjoituskaudella tulee tällaisia pelejä, joissa kaikki ei kuljekaan suunnitelman mukaan. Opetellaan käsittelemään asia ilman turhautumista ja puskemista, jotta peli saataisiin kääntymään toivottuun suuntaan. Naantalia vastaan loppuhetkien tasonnosto viimeisessä erässä oli signaali paremmasta tekemisestä. Toisaalta peli oli hyvä muistutus siitä, ettemme vielä ole pelillisesti siellä, missä haluaisimme olla, Eskelinen kommentoi.

Tiistaina 29.8. SBS Wirmo - TPS HaNi-Hallissa klo 20.00