Puimureiden kausi alkaa
Salibandyseura Wirmo RyJulkaistu: 15.09.2023 14.12

Puimureiden kausi alkaa

Wirmon miesten harjoituspelikausi päättyi kahteen otteluun Raumalla, kun Divarissa pelaava Salba oli pykälän verran wirmolaisia terävämpi maalein 4-5 ja Wirmon tapaan Suomisarjassa pelaava PTU puolestaan hieman mynämäkeläisiä heikompi maalein 7-4.

  • Kaksi aika eri tyyppistä peliä. Salbaa vastaan emme olleet niinkään pallolla ja peli oli hyvää harjoitusta oman pään tiiviinä pitämiseen. Teimme omat maalimme käännettyämme vastustajan hyökkäyksiä nopeasti omiksi hyökkäyksiksemme, joten kääntöpeli saa kyllä plussaa, mutta omassa päässä tuli liikaa virheitä, joista Salba rokotti armottomasti omien maaliensa merkeissä, valmentaja Joel Varjonen kommentoi.

Siinä missä Divarijoukkuetta vastaan pelattiin kuitenkin hyvä peli, oli seuraava ottelu PTU:a vastaan selkeästi vaikeampi.

  • Olimme puolet pelistä aika kahvilla, eikä pelimme lähtenyt rullaamaan. Tuomareille jaksettiin napista ja keskityttiin muutenkin epäolennaisiin asioihin. Jälkimmäisellä puoliskolla saimme ensimmäisen pelin jäljiltä jalat auki ja kupoli kuntoon. Hyödynsimme vastustajan jäähyt ja tulimme nopeaan tahtiin tasoihin, eikä lopussa kentällä ollut kuin Wirmo. Hyvää hallintaa sen jälkeen, kun saimme vain paketin kasaan.

Harjoituspelikausi tuotti valmentajille tärkeää tietoa asioista, joissa on vielä viilaamista ja ennen kaikkea osoitti, että kun peli on uomissaan, on jälki mainiota. Näillä spekseillä onkin hyvä lähteä tämän illan kotiavaukseen, jossa vastassa HaNilla on SC Wolves.

Suomisarjan ottelu alkaa 19.30 HaNi-Hallissa. Heti kauden alkajaisiksi katsomo täyteen ja ääntä katsomoon!